Templates by BIGtheme NET
Home / Crna hronika / ŽESTOK MOMAK: Detalji iz života vođe navijača ubijenog u Novom Sadu koji je živeo na ivici zakona
loading...

ŽESTOK MOMAK: Detalji iz života vođe navijača ubijenog u Novom Sadu koji je živeo na ivici zakona

Dragan Jovanović zvani Gidra, jedan od vođa navijačke frakcije “G3” FK Vojvodina ubijen je u Novom Sadu

Prema nezvaničnim saznanjima, telo Gidre sa još jednim mladićem pronađeno je u centru Novog Sada ispred jednog lokala. Dragan Jovanović i drugi mladić Dario Rok Licer pretučeni na smrt nakon svađe u lokalu “Moja kafanica”.

U septembru pokušali da ga likvidiraju

U septembru mesecu Gidru su pokušali da ubiju kada je izašao iz svog automobila reno megan. Na njega su pucala dva momka iz audija i odmah pobegla. U zadnjih 8 godina, otkako je postao punoletan protiv Gidre je podneto 36 krivičnih prijava zbog napada na policiju, trgovine drogom, seksualnih delikata, oružja, krađa, izazivanja opšte opasnosti, nasilničkog ponašanja na sportskim manifestacijama, nanošenja teških telesnih povreda, iznudem prikrivanja, ugrožavanja sigurnosti i držanja u zatočeništvu.

PUCAO PO GRADSKOM PREVOZU!

Jovanović je osuđivan pet puta – dva puta na kaznu zatvora, dva puta uslovno, dok je jednom presudom dobio novčanu kaznu i godinu dana zabrane prisustvovanja utakmicama. Ostale krivične prijave su u redovnoj proceduru novosadskog suda.

Gidra je na novosadskom Štrandu u po bela dana u vatrenom okršaju ranjen je u nogu.

Nije želeo da sarađuje sa policijom pod izgovorom da se sam ranio iako su svedoci tvrdili da je ranjen u unakrsnoj vatri. Pre osam godina na novosadskom Sajmištu hicima iz pištolja ranio je u nogu radnika obezbeđenja diskoteke. Godinu dana kasnije pucao je u noge obezbeđenju diskoteke. Godinu dana kasnije pucao je u noge Petru Jovičiću u klasičnoj sačekuši ispred njegove kuće u Futogu. Iste godine je u gradskom prevozu punom putnika pucao i ranio jednu osobu.

PUCNJAVA U NOVOM SADU: Izašli iz audija i IZREŠETALI mladića!

TEŠKE POVREDE!

Gidra je tada zadobio teške telesne povrede u desnu potkolenicu i butinu, levo koleno, desnu nadlakticu i prelom desnog ramena. Hitna pomoć ga je prevezla u novosadski Urgentni centar , gde je operisan i nalazi se na intenzivnoj nezi pod stalnim lekarskim nadzorom – rečeno je u Kliničkom centru Vojvodine.

Napadači koji su pucali u Jovanovića koristili su automatske puške kalašnjikov. Pored Jovanovićevih kola, izrešetano je i više automobila kao i fasada zgrade ispred koje je Gidra pokušao da se parkira.

Ranio i “GROBARA”!

Zajedno sa Ivanom Ključkovskim Ključem pre dve godine osumnjičen je za ranjavanje “Grobara” Dragana Kaćanskog u lokalu “Bircuz” u ulici Laze Telečkog u Novom Sadu. Snimci sa sigurnosnih kamera su pokazali da su Jovanović i Ključkovski odvukli Kaćanskog u toalet, prislonili mu pištolj iznad kuka i ispalili hitac. Metak je rikošetirao i naneo mu povrede opasne po život.

Srbija Danas/Srpski Telegraf

About Djeggy