Templates by BIGtheme NET
Home / Magazin / Šta se dešava u glavi žene ako 12 mjeseci nema spolnih odnosa
loading...

Šta se dešava u glavi žene ako 12 mjeseci nema spolnih odnosa

zena

Evo šta se događa kada apstinencija uzme danak.

Januar

“Ok, lagan početak godine. Super, imam još 11 mjeseci. I ne izgledam uopšte loše. Je l’da da ne ličim na nekoga ko će provesti cijelu godinu bez seksa?”

Februar

“Super, Dan zaljubljenih! Nisam primjetila da se bliži ovaj dan”.

Mart

“Znate šta? Ovaj celibat uopšte nije težak. Dobro sam. Sve je super. Ne, stvarno sam dobro, samo prestanite da me pitate kako sam!”

April

“Nisam ranije primjetila koliko je sve seksi. Margarin je seksi. Norveška je seksi. Da li samo meni ovaj oblak liči na dvije osobe koje vode ljubav?”.

Maj

“Znate šta je čak i bolje od seksa? Slatkiši! Niko ne može da dobije polno prenosivu bolest od ugljenihhidrata. Pojela sam 17 krofni u proteklih 48 sati”.

Juni

“Počela sam da se dopisujem s jednim malim preko Fejsa. Znate kako dobro izgleda? Ozbiljno, je l’ se bavi jogom ili nečim sličnim?”

Juli

“Prekratko je trajalo jer zaista mislim da više ne treba da se dopisujemo. Vrijeme je da počnem da se viđam s drugima”.

August

“Upravo sada, svake sekunde, neki od najružnijih ljudi svijeta imaju seks. Gdje je tu pravda?”.

Septembar

“Da li sam ja prokleta? Hoću li ikada voditi ljubav?”.

Oktobar

“Ako uđem u svoju sobu i vidim svog seksi doktora, golog i spremnog za akciju, bila bi ludost ne prepustiti se i uživati, zar ne?”.

Novembar

“Noći su postale duže. Tamnije su i hladnije. Čujete li to? To je zvuk seksa koji se ne događa. Ili je možda samo vjetar. Okrutan, hladan vjetar”.

Decembar

Dobro odrađeno! Uspjela sam. Ja sam doslovno propustila poziv svog bivšeg na seks kao pravi mazohista. Nazdravimo Novoj godini punoj seksa!”.

About anton