Templates by BIGtheme NET
Home / Crna hronika / OTELA NAPADAČU PIŠTOLJ IZ RUKE: Hrabra prodavačica razoružala lopova koji je hteo da opljačka prodavnicu
loading...

OTELA NAPADAČU PIŠTOLJ IZ RUKE: Hrabra prodavačica razoružala lopova koji je hteo da opljačka prodavnicu

U Probištipu, mirnom gradiću na istoku Makedonije, sinoć se dešavala prava drama. Oko 18.20 časova, u lokalni supermarket, sa pištoljem u ruci uleteo je nepoznati čovek. Preteći oružjem, on je od 44-godišnje gazdarice marketa, koja se u to vreme zatekla za kasom, tražio da joj preda sav novac.

Očekivao je lak plen, ali umesto toga, suočio se sa hrabrom ženom koja je nasrnula na njega. Prvo ga je udarila po ruci, a potom mu je uz glasne psovke pred šokiranim mušterijama – otela i pištolj.

Iznenađeni i zbunjeni lopov je ko bez glave izleteo iz supermarketa, a hrabra prodavačica je besno urlajući pojurila za njim. Preplašeni lopov je bio brži, ali ga je nedugo potom pronašla i uhapsila policija.

Malerozni pljačkaš je hteo da se i u policijskoj stanici izvuče. Istražnim organima se lažno predstavio, ali su inspektori vrlo brzo utvrdili njegov pravi identitet. Radilo se o S.K. (27) iz obližnjeg grada Štipa, koji je od ranije dobro poznat policiji zbog niza krivičnih dela.

Ovo je, prema policijskoj statistici, bio prvi ovakav neuspešan pokušaj razbojništva u Probištipu.

Telegraf

About Djeggy