Templates by BIGtheme NET
Home / Crna hronika / “BARBARU SU SILOVALA TROJICA DEČAKA I BACILA U TISU”: Roditelji nestale devojke dobili STRAVIČNO anonimno pismo
loading...

“BARBARU SU SILOVALA TROJICA DEČAKA I BACILA U TISU”: Roditelji nestale devojke dobili STRAVIČNO anonimno pismo

Ne možemo da verujemo da postoji mogućnost da se ovako nešto dogodilo. Pitamo se da li je ovo samo šala – kažu nesrećni roditelji

Za devojčicom (15) Barbarom Vitez, za koju se sumnja da je 25. novembra pala sa mosta u Senti, još se traga. Međutim, roditelji Endre i Melinda dobili su anonimno pismo zbog kog bi nestanak devojčice mogao da dobije potpuno novi epilog.

Anonimno pismo na mađarskom jeziku stiglo je bez koverte na adresu roditelja.

– U pismu stoji da su Barbaru napala tri dečaka i da su je silovali, a potom bacili u reku Tisu. Još smo u šoku od dana njenog nestanka, nikada nisam verovala da je ona sama otišla na most i da je upala u reku – rekla nam je kroz suze majka Melinda.

Otac Endre još ne može da dođe sebi od šoka.

– Ne možemo da verujemo da postoji mogućnost da se ovako nešto dogodilo. Pitamo se da li je ovo samo šala, ne shvatam kakva je namera onog ko je pismo poslao. Predao sam sve policiji i nadam se da je Barbara živa – uznemireno objašnjava otac.

Podsećamo da su odmah nakon Barbarinog nestanka roditelji iskazali sumnju da devojčica nije sama otišla na most.

– Barbara se plašila visine, ni u jednom trenutku nisam poverovao da se radi o nesrećnom slučaju. Barbara je na rođendan otišla sa prijateljima, ne verujem da je njena ideja bila da se šeta po mostu u kasnim satima – rekao je otac.

Uprkos detaljnim pretragama jedinica Žandarmerije i spasilačkog tima “Tisa” iz Sente, Barbarino telo još nije pronađeno.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Devojčica je nestala 25. novembra oko 22 sata, kada se sa društvom šetala duž Tiskog mosta koji povezuje Sentu i Čoku. Vršene su detaljne pretrage dna i obale u dužini i do 100 kilometara nizvodno.

Telegraf

About Djeggy